Μορφές κήλης

ΜΟΡΦΕΣ ΚΗΛΗΣ

Μία κήλη χαρακτηρίζεται ανάλογα με το σημείο στο οποίο εμφανίζεται, ή με την αιτία που την προκαλείΜηροκήλη ονομάζεται η κήλη που εμφανίζεται στην άνω-έσω επιφάνεια του μηρού λίγο κάτω από τη βουβωνική περιοχή. Βγαίνει από το μηριαίο δακτύλιο που είναι φυσιολογική οπή του κοιλιακού τοιχώματος δια της οποίας εξέρχονται τα μηριαία αγγεία. Είναι συχνότερη στις γυναίκες.


Ε πιγαστρική κήλη ονομάζεται η κήλη που εμφανίζεται στο επιγάστριο, δηλαδή μεταξύ στέρνου και ομφαλού.


Έ τσι ονομάζεται μία κήλη που εμφανίζεται στην περιοχή χειρουργικής τομής από προηγούμενο χειρουργείο.Όπως προαναφέρθηκε, η παρουσία χειρουργικών τομών είναι σημαντικός προδιαθεσικός παράγοντας για τη δημιουργία μίας κήλης. Η αποκατάσταση των μετεγχειρητικών κηλών, παρότι είναι αυξημένης δυσκολίας, μπορούν να γίνουν λαπαροσκοπικά και ιδανικά πρέπει να χειρουργούνται από χειρουργούς με εμπειρία και εξειδίκευση.
Ε τσι ονομάζεται μία κήλη που επανεμφανίζεται μετά από προηγούμενη αποκατάσταση. Η αποκατάσταση μίας υποτροπής, παρότι είναι αυξημένης δυσκολίας, μπορεί και πρέπει να γίνεται λαπαροσκοπικά και ιδανικά ο Χειρουργός που θα την αναλάβει πρέπει να είναι έμπειρος και εξειδικευμένος.

ΚΗΛΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Το απόλυτα εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Στ΄ Χειρουργικού Τμήματος εγγυάται την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματός σας.
Μέσα από τη διαρκή επικαιροποίηση των γνώσεων και τεχνικών φροντίζουμε ο ασθενής να αντιμετωπίζεται πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες των διεθνών χειρουργικών οργανισμών.
Προγραμματισμός της ενδεδειγμένης θεραπευτικής παρέμβασης μετά από λεπτομερή προεγχειρητικό έλεγχο, ώστε να έχετε πλήρη και ταχεία αποκατάσταση
Το Ερρίκος Ντυνάν σφραγίζει μία νέα εποχή στο εγχώριο σύστημα ιατρικής περίθαλψης και αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.