Τι είναι η χολυδόχος κύστη

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΗΔΟΧΟΣ ΚΥΣΤΗ

Η χοληδόχος κύστη είναι ένα όργανο προσκολλημένο στο ήπαρ (συκώτι) και βρίσκεται στο άνω δεξιό τμήμα της κοιλιάς κάτω από το πλευρικό τόξο.

Η χοληδόχος κύστη είναι ένα όργανο προσκολλημένο στο ήπαρ (συκώτι) και βρίσκεται στο άνω δεξιό τμήμα της κοιλιάς κάτω από το πλευρικό τόξο. Το ήπαρ ,μεταξύ άλλων λειτουργιών, συνθέτει χολή, ένα πράσινο υγρό που χρησιμεύει στην πέψη των τροφών.

Το πεπτικό αυτό υγρό (χολή) αποθηκεύεται στην χοληδόχο κύστη μέχρι να αδειάσει στο δωδεκαδάκτυλο και να αναμειχθεί με τις τροφές που έρχονται από το στομάχι. Oι παθήσεις της χοληδόχου κύστης είναι από τα συχνότερα χειρουργικά προβλήματα.

tieinai

ΧΟΛΥΔΟΧΟΣ ΚΥΣΤΗ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Το απόλυτα εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Στ΄ Χειρουργικού Τμήματος εγγυάται την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματός σας.
Μέσα από τη διαρκή επικαιροποίηση των γνώσεων και τεχνικών φροντίζουμε ο ασθενής να αντιμετωπίζεται πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες των διεθνών χειρουργικών οργανισμών.
Προγραμματισμός της ενδεδειγμένης θεραπευτικής παρέμβασης μετά από λεπτομερή προεγχειρητικό έλεγχο, ώστε να έχετε πλήρη και ταχεία αποκατάσταση
Το Ερρίκος Ντυνάν σφραγίζει μία νέα εποχή στο εγχώριο σύστημα ιατρικής περίθαλψης και αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.