Ερρίκος Ντυνάν H.C.

errikos mesa

Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center σφραγίζει μια νέα εποχή στο εγχώριο σύστημα νοσοκομειακής περίθαλψης και φροντίδας και αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά κέντρα όχι μόνον εντός της ελληνικής επικράτειας, αλλά στη ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στις εγκαταστάσεις του, που εκτείνονται σε 55 χιλιάδες τ.μ., αναπτύσσονται κλινικές και εξωτερικά ιατρεία όλων των ειδικοτήτων, πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center στελεχώνεται από 1.000 άτομα προσωπικό, εκ των οποίων 200 κορυφαίοι ιατροί αποκλειστικής απασχόλησης, καθώς και από πλήθος διακεκριμένων εξωτερικών συνεργατών. Διαθέτει 303 κλίνες κλινικών, 25 χειρουργεία, 38 κλίνες μονάδων εντατικής θεραπείας, 24 κλίνες μονάδων τεχνητού νεφρού και 78 κλίνες νοσηλείας μίας ημέρας.

Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center, έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του, τόσο για διαγνωστικές εξετάσεις όσο και για νοσηλεία. Για τη νοσηλεία τους, οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ μπορούν να κάνουν χρήση μόνο του ταμείου τους ή σε συνδυασμό με την ιδιωτική τους ασφάλιση.

ΚΑΛΕΣΕ ΤΩΡΑ