Αξιολόγησεις

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΑΚΗΣ MD, MSc
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤ’ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ HOSPITAL CENTER

Η συνεχής ενασχόληση και η πολυετής μας εμπειρία στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική σας εξασφαλίζει ένα άριστο ιατρικό αποτέλεσμα

George SemprosGeorge Sempros
13:59 04 Dec 21
Στις 22/11/21 έκανα λαπαροσκοπική αποκατάσταση βουβωνικής κήλης από τον χειρουργό κ. Καλοχριαστιανάκη στο Ερρίκος Ντυνάν.Την ίδια ημέρα το απόγευμα έφυγα από το νοσοκομείο χωρίς να χρειαστεί να πάρω ούτε ένα παυσίπονο. Όπως ακριβώς μου το είχε πει ο γιατρός. Εξαιρετικός επιστήμων και άνθρωπος! Τον εμπιστεύτηκα από την πρώτη στιγμή!Σας ευχαριστώ πολύ γιατρέ για όλα!
Philipos AnastasiouPhilipos Anastasiou
10:42 14 Aug 21
Εξαιρετικός επιστήμων, φιλικώτατος και κατατοπιστικότατος.Έκανα λαπαροσκοπικά βουβουνωκήλη,στο Ντυνάν, και όλα έγιναν όπως μου τα είχε πει ο γιατρός πριν και μετα από την επέμβαση.Ασφάλεια και εμπιστοσύνη.,
Στις 12 Ιουλίου 2021 υπεβλήθη σε επέμβαση υστερεκτομής!!!! Απο την πρώτη μέρα που μου σύστησαν τον Χειρούργο Νικόλαο Καλοχριστιανάκη και τον επισκέφτηκα στο Ερρίκος Ντινάν ένιωσα ασφάλεια εμπιστοσύνη και πάνω απ όλα ότι δεν μίλαγα απλά με έναν άρτια καταρτισμένο επιστήμονα αλλά και με έναν άνθρωπο. Επειδή ήμουν πολύ αγχωμένη φρόντισε απο την πρώτη στιγμή να με καθησυχάζει και να με διαβεβαιώνει ότι όλα θα πάνε πολύ καλά όπως και ακριβώς έγινε.Με σχεδόν καθημερινή επικοινωνία πρίν αλλά και μετά την επέμβαση και πολλές φορές με τηλεφωνική ψυχολογική υποστήριξη απο τον ίδιο με βοήθησε να ξεπεράσω την πρωτόγνωρη για εμένα περιπέτεια υγείας μου όσο πιο ανώδυνα γινόταν.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα και πάνω απ όλα τον ευχαριστώ που μου στάθηκε όχι μόνο σαν γιατρός αλλά και σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!
Τον κ.Καλοχριστιανάκη μας τον συνέστησαν ως τον καλύτερο χειρουργό λαπαροσκοπικής χειρουργικής και έπειτα από την πρόσφατη εμπειρία μου, τον συστήνω και εγώ ανεπιφύλακτα όχι μόνο για την ιατρική προσέγγιση του, αλλά κυρίως γιατί εκτός από εξαιρετικός χειρουργός είναι και εξαιρετικός άνθρωπος. Θα νιώσετε περισσότερη ασφάλεια από ότι μετεγχειρητικους πόνους. Συγχαρητήρια τόσο στον κ.Καλοχριστιανάκη όσο και στην συνεργάτιδα του κα.Φιλιππούση για την άριστη φροντίδα που παρέχουν!
Χειρουργηθηκα από τον κ. Καλοχριστιανακη για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας στο Ερρίκος Ντυνάν και όλα πήγαν άψογα.Από την πρώτη στιγμή μου δημιούργησε το αίσθημα της εμπιστοσύνης. Πολύ καλός επιστήμονας και άνθρωπος. Σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
js_loader
0
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
0
ΩΡΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ
0
%
ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΚΟΙΛΙΑΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ